top of page

aanbod

Bij Nieuw Seizoen kunnen we je op verschillende manieren helpen.  Je kunt bij ons verblijven, of voor ambulante trajecten bij ons langskomen. Het traject wordt samen met jou afgestemd op jouw hulpvraag. Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden.

HERSTELBOERDERIJ DE ROTS
NSwebsitefoto-2.jpg

herstelhuis

Een onderdeel van Nieuw Seizoen is het Herstelhuis. Dit is een beschermd wonen voorziening waar jonge vrouwen (tussen de 18 en 30 jaar) intensieve hulp en coaching ontvangen om de weg naar een stabiel, zelfstandig leven te vinden. Door middel van een uitgebreid programma gecombineerd met een hoop gezelligheid, werken we samen aan jouw nieuwe toekomst.

time out

Wil je er kort tussenuit om je hoofd even te kunnen legen of dingen op een rijtje te kunnen zetten? Dan kun je terecht in onze pipo-wagen! Hier heb je een gezellige plek om tot rust te komen!

Neem gerust contact op voor meer info!

TIME OUT
AMBULANTE ZORG

ambulante zorg

Samen met 1 van onze ervaringsdeskundigen ga je aan de slag met het op orde krijgen van jouw leven. Met behulp van een map met persoonlijke opdrachten werk je toe naar stabiliteit op alle leefgebieden. Dit doen we door middel van allerlei leuke, creatieve opdrachten maar ook door mooie diepe gesprekken. We luisteren hierbij altijd naar jouw wensen en verlangens.

PAARDENCOACHING

paardencoaching

Bij een sessie paardencoaching sta je samen met het paard in de bak. Voor het paard betekent dit dat je onderdeel bent van de kudde. Hij zal zich daardoor op jou gaan richten en je gaan screenen. Dit is natuurlijk gedrag van het paard, en tijdens de paardencoachsessie maken we hier gebruik van. Paarden leven in het hier en nu, en zullen reageren op wat ze op dat moment van jou oppikken. Door hun sterk ontwikkelde zintuigen zijn paarden namelijk in staat te reageren op jouw non-verbale lichaamstaal, je houding en handelen. Dit geeft belangrijke inzichten en helpt je je eigen patronen te doorzien. De paardencoach is erin getraind om de vertaalslag voor jou te maken. Zelf hoef je dus helemaal geen verstand of ervaring met paarden te hebben.

bottom of page