top of page

aanbod

Bij Nieuw Seizoen kunnen we je op verschillende manieren helpen.  Je kunt bij ons verblijven, of voor ambulante trajecten bij ons langskomen. Het traject wordt samen met jou afgestemd op jouw hulpvraag. Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden.

HERSTELBOERDERIJ DE ROTS
NSwebsitefoto-2.jpg

herstelhuis

Een onderdeel van Nieuw Seizoen is het Herstelhuis. Dit is een beschermd wonen voorziening waar jonge vrouwen (tussen de 18 en 30 jaar) intensieve hulp en coaching ontvangen om de weg naar een stabiel, zelfstandig leven te vinden. Door middel van een uitgebreid programma gecombineerd met een hoop gezelligheid, werken we samen aan jouw nieuwe toekomst.

time out

Wil je er kort tussenuit om je hoofd even te kunnen legen of dingen op een rijtje te kunnen zetten? Dan kun je terecht in onze pipo-wagen! Hier heb je een gezellige plek om tot rust te komen!

Neem gerust contact op voor meer info!

TIME OUT
AMBULANTE ZORG

ambulante zorg

Samen met 1 van onze ervaringsdeskundigen ga je aan de slag met het op orde krijgen van jouw leven. Met behulp van een map met persoonlijke opdrachten werk je toe naar stabiliteit op alle leefgebieden. Dit doen we door middel van allerlei leuke, creatieve opdrachten maar ook door mooie diepe gesprekken. We luisteren hierbij altijd naar jouw wensen en verlangens.

PAARDENCOACHING

onze paarden

Bij Nieuw Seizoen hebben we een paar fantastische paarden. Deze worden ingezet om overwinningen te boeken, je troost bij te vinden, te leren rijden (voor wie wil), maar ook voor een stuk ontspanning.

Gezamenlijk dragen we de verantwoordelijkheid voor de paarden; van voeren tot het ontvangen van de hoefsmid.

bottom of page