Ambulante zorg/creatieve coaching

Stichting Nieuw seizoen / Ambulante zorg/creatieve coaching

Ambulante zorg

 

De ambulante zorg is bedoeld voor mensen die met een bepaald doel voor een gesprek of een reeks gesprekken langs komen. Te denken valt aan het overzicht krijgen over bepaalde situaties in je leven, maar ook worden er handreikingen gedaan om veranderingen aan te brengen in situaties.
Volwassen, maar ook kinderen kunnen terecht bij Nieuw Seizoen voor ambulante zorg.

 

 

Creatieve coaching

 

Op het erf bij Nieuw Seizoen is er een gezellig atelier op de zolder van een voormalige kalverenstal te vinden. We hebben hier plaats voor 16 personen en er is een enorm aanbod aan materialen te vinden.
Enerzijds heeft dit als doel vanuit een ongedwongen sfeer ontspannend bezig te zijn. Aan de andere kant kan er gewerkt worden aan een product dat bijdraagt aan de opbouw van je (geestelijk)leven.

 

Paardencoaching

 

Sinds kort is er paardencoaching mogelijk bij Stichting Nieuw Seizoen.  Onder begeleiding van een erkende paardencoach ga je ontdekken hoe een paard reageert op jouw handelen en non-verbale lichaamstaal. Hierdoor   ontstaan verrassende inzichten !

 

Volwassenen, maar ook kinderen kunnen terecht bij Nieuw Seizoen voor paardencoaching.

 

ANDERS LEREN MET PAARDEN

 

Voor kinderen vanaf groep 4  t/m de brugklas bestaat er tevens de mogelijkheid tot het volgen van een traject van “de anders leren met paarden methode”. Deze methode is er op gericht kinderen te ondersteunen in het automatiseren en inprenten van leerstof. Door het praktische aanbod is dit een effectieve methode met hoge resultaten. Bijvoorbeeld wanneer een kind moeite heeft met het automatiseren van tafels/klokkijken/spelling etc, gaat het kind op het paard aan de slag met allerlei opdrachten, waarin het kind met alle zintuigen de leerstof in zich op kan nemen, waardoor het beter beklijft dan dat de leerstof puur mondeling of schriftelijk wordt aangeboden.