HERSTELHUIS IETS VOOR JOU?

Een onderdeel van ons aanbod is het Herstelhuis. Dit houdt in dat je tijdelijk in onze prachtige gerenoveerde boerderij komt wonen en gedurende je verblijf begeleiding ontvangt. Ben je benieuwd wat het wonen bij Nieuw Seizoen precies inhoudt? Lees dan snel de ervaringsverhalen van de jonge vrouwen die jou zijn voorgegaan!

NSwebsitefoto-7.jpg

HET WONEN

Je woont in een gezellige, modern verbouwde boerderij, waar je je eigen slaapkamer hebt. Je deelt samen met de andere meiden de woonkamer, badkamer en keuken. Op het erf vind je veel verschillende dieren; van kippen tot paarden. We verzorgen de dieren met elkaar, maar genieten er vooral van. Wie het leuk vindt, kan bijvoorbeeld leren paardrijden. Naast de dieren zijn er op het erf veel plekjes te vinden waar je lekker tot rust kunt komen.

Door middel van een uitgebreid programma met gave coachingsonderdelen ga je ontdekken dat je veel meer talenten hebt dan je dacht! Elke dag krijg je nieuwe openbaringen en inzichten, waardoor je de dingen waar je tegenaan loopt, eindelijk goed kunt begrijpen! 

 
Image00003_edited.jpg

Ervaringen

Sinds ik hulp ontvang van Nieuw Seizoen, ben ik zó veranderd! Na een verleden vol behandelingen in de ggz, ben ik nu écht mijn leven op orde aan het krijgen. De stappen die ik hier heb gezet, heb ik in geen jaren gezet. Ik heb eindelijk weer hoop en zicht op een mooie toekomst! Daarnaast heb ik ontdekt dat ik waardevol ben en talenten heb die ik straks mag gaan inzetten in de maatschappij. Ik heb lang gedacht dat ik genoegen moest nemen met gedeeltelijk herstel, maar ik weet nu zeker dat ik straks volledig in vrijheid zal kunnen leven!
 
NSwebsitefoto-4_edited_edited.jpg

voor wie?

  Er zijn veel vrouwen die het leven niet hebben gekend zoals het eigenlijk bedoeld is en zichzelf daardoor niet meer als waardevol kunnen zien. Wij willen hen een nieuwe boost meegeven van liefde, vreugde en vertrouwen, zodat deze vrouwen een nieuw fundament krijgen, waarmee zij goed kunnen functioneren in onze maatschappij. 

 

De meiden die hier in de boerderij kunnen wonen, zijn tussen de 18 en 30 jaar oud. Meestal spelen er problemen in vorm van negatief zelfbeeld, depressiviteit, eetproblematiek of automutilatie.

Vaak is er sprake van een verleden van misbruik, mishandeling of een instabiele thuissituatie. Ook komen hier meiden die de oorzaak van hun problemen nog niet goed kennen en bij Nieuw Seizoen inzicht en overzicht gaan krijgen.

Contra-indicaties zijn problematieken rondom verslavingen, gewelddadigheid, verstandelijke beperking of het niet komen uit vrije wil.

Nieuw Seizoen is een beschermd wonen voorziening, maar je kunt hier ook terecht met een indicatie voor begeleiding. 

Wanneer je twijfelt of je in deze doelgroep past, of andere vragen hebt, neem gerust contact op. Wij denken graag met je mee!

 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Als je enthousiast bent geworden over ons aanbod, ben je welkom voor een kennismaking! Je krijgt een rondleiding en je mag al je vragen stellen. Alle indrukken laat je dan lekker even bezinken en wanneer je nog steeds geïnteresseerd bent, gaan we in gesprek over jouw hulpvraag en leggen we je uit wat er voor nodig is om hier hulp te kunnen ontvangen.

nieuwseizoen_bosje_png.png

aanmelden

 
nieuwseizoen_bosje_png.png