Blog

Stichting Nieuw seizoen / Stichting nieuws  / De eerste nieuwsbrief is een feit!

De eerste nieuwsbrief is een feit!

♥ Een Nieuw Seizoen is aangebroken ♥

Logo Nieuw Seizoen
Openingfeest

Op 16 en 17 september was het zo ver… stichting ‘Nieuw Seizoen’ werd officieel geopend! Iedereen had er enorm naar uitgezien en met een groot team vrijwilligers zijn deze dagen tot een prachtig succes geworden!
Op vrijdag vond er een receptie plaats en zaterdag stond het hele veld vol met gezellige kinderactiviteiten; er waren heerlijke lekkernijen, maar ook een brocante markt mocht deze dag niet ontbreken! Alle lieve mensen die hebben meegewerkt aan het succes van deze dag…ONTZETTEND BEDANKT ALLEMAAL!

Hieronder een kleine impressie van beide dagen!

De verbouwing
Nu, ruim een half jaar verder, is er al heel wat werk verzet op het terrein. Het voorhuis is opgeknapt, het dak van de overkapping is vervangen en ook in de tuin is veel werk verzet; er zijn struiken weggehaald, aan de straat zijde is een prachtig hek geplaatst, er is verlichting aangebracht en nog veel meer. Op dit moment wordt de ruimte, waar onze gasten in de toekomst zullen kunnen verblijven, compleet gerenoveerd. Bijna de hele buitenmuur is vervangen, er zijn kozijnen geplaatst en de eerste rabatdelen zijn aan de buitenzijde aangebracht.
Nieuwsbrief Stichting Nieuw Seizoen
December 2016

Copyright © 2016 Stichting Nieuw Seizoen, All rights reserved.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren