Blog

Stichting Nieuw seizoen / Stichting nieuws  / Nieuwsbrief 3 het is weer lente!

Nieuwsbrief 3 het is weer lente!

Nieuwseizoensbrief nr. 3                  april 2018View this email in your browser

  NieuwseizoensbriefYes! Het is weer lente!

 Fijn om u weer even te ontmoeten via deze nieuwsbrief.

De lente is begonnen! Heerlijk om weer te kunnen gaan genieten van dit nieuwe seizoen. De laatste dagen rennen er over het erf haasjes rond, zijn de vogeltjes druk bezig nestjes te maken, schiet er hier en daar al een bloembol open en worden de temperaturen ook weer beter. De winter is niet bepaald mijn favoriete jaargetijde, maar toch leuk om nog even op het ijs te hebben gestaan en om met de kinderen van het besneeuwde talud af te sleeën.

 Voorbereiding verbouwing fase 2De laatste maanden stonden in het teken van de voorbereidingen voor de verbouwing van fase 2. De voormalige schuur/kalverenstal gaat op de schop en zal de komende anderhalf jaar een bouwput worden. De vergunning is verleend! Met dank aan EWP Ingenieurs uit Purmerend, Auke bedankt! 
We zitten er weer warmpjes bij!In de winterperiode zijn we druk geweest om het platte dak te isoleren, zo hoeven we dus niet meer te stoken voor de mussen 😉
Door weer en wind zijn we met een paar vrijwilligers doorgegaan, totdat we op onze sokken waren natgeregend. Niet ideaal, maar wel fijn dat het is gelukt. Hier wat foto’s van dit nooit te vergeten moment.


We zitten vol!Inmiddels is de aanloop naar ons familiehuis best goed te noemen. Zo hebben we contacten met Stichting Algemene Opvang Purmerend  en Wijkteam Zaanstad. Zij zoeken regelmatig contact met ons met de vraag of wij kunnen helpen, dit hadden we niet durven dromen. Inmiddels zijn de kamers gevuld met lieve mensen, die we mogen helpen met wat zij nodig hebben en met wie we ook veel plezier mee mogen maken. Heerlijk om een veilig thuis te bieden. Tijd om uit te breiden, dus tijd voor fase 2!!!
 WebsiteDe website is ook eindelijk bijgewerkt. Toen we de stichting hadden opgericht hebben we snel wat in elkaar gezet, maar de bedoeling is dat je deze vult met informatie. Inmiddels staan er veel foto’s op en hebben we duidelijker omschreven hoe onze doelgroep eruit ziet en hoe wij die denken te kunnen helpen.
Check de website hier!

Hartelijke groet en nog veel leesplezier,

Jordan Huivenaar
Voorzitter
SAVE THE DATE 30 JUNI Op 30 juni organiseren we weer een Nieuw Seizoensfeest. Het belooft weer een hele gezellige dag te worden met veel vermaak en lekker eten. Tot op heden hebben we iedere keer leuke reacties gekregen en konden wij weer wat geld genereren om verder te bouwen aan ons familiehuis.

Hieronder nog een paar foto’s van ons vorige feest.

Wij hopen u graag te mogen ontmoeten deze dag, zet u deze vast in de agenda?
Thema dit jaar is Summer Fresh.
                                                 


Oproep vrijwilligers!!!
 Wie wil ons helpen?

De vorige oproep heeft echt geholpen, geweldig de respons die wij van u mochten krijgen.
Zo hebben we de hulp van een jurist aangeboden gekregen, daar zijn we superblij mee.
We hebben het aanbod gekregen van iemand die goed moestuinen aan kan leggen, echter hebben we besloten dit nog een jaar te parkeren i.v.m. alle andere drukte.


– We zoeken nog iemand die verstand heeft van fondsenwerving.
– We zoeken vaste vrijwilligers voor al het dagelijkse werk in de tuin.
 KlussenAltijd eens een muur willen slopen van een huis? Vanaf 30 april wordt er 2 weken gewerkt en is het de bedoeling om de buitengevel van de schuur te slopen en opnieuw op te bouwen met houtskeletbouw. Lijkt het u leuk om dit eens mee te maken en bent u niet bang om vieze handen te krijgen? U bent van harte uitgenodigd! Laat u even weten of u mee wilt bouwen? Dan kunnen wij hier rekening mee houden in de planning.

De tuindag op 28 april

28 april, als we allemaal aan het bijkomen zijn van Koningsdag, is er bij ons een tuindag. Aangezien er nog een achterstand is in te halen van de vele jaren dat er weinig aan de tuin is gedaan, is het tijd om wat bomen om te zagen, takken te rapen en te versnipperen, kleine bestratingsklusjes te doen, te veel om op te noemen. We sluiten de dag af met een gezellige bbq!

Als u zin heeft om de handen uit de mouwen te steken bent u van harte welkom. Wilt u even doorgeven of u van de partij bent! Bel of app naar 06-50812070. Alvast bedankt!

En we hebben nu een echte zitmaaier, een plezier voor de liefhebber…

Hieronder vast een voorproefje…

Leren van anderen…

Om vanaf het begin een goede start te maken, grijpen we als bestuur en team de kans om bij andere opvangplekken een kijkje te nemen. We zijn inmiddels heel het land door gereisd om allerlei verschillende opvanghuizen te mogen bewonderen.

Een leerzame weg waarin we veel mooie adviezen ter hand kunnen nemen en ook veel ideeën kunnen opdoen!
Bedankt!

Tot slot willen we als bestuur onze dank uitspreken naar alle sponsoren en vrijwilligers die dit tot nu toe allemaal mogelijk hebben gemaakt! Voor ons is dit één grote gebedsverhoring. We hebben al veel mooie giften, goederen en diensten mogen ontvangen en stap voor stap gaan we richting de € 100.000,00 die er nodig is om dit alles te realiseren! In het kopje “gegevens” rechts, kunt u mee kijken hoe de weg naar de 100% steeds verder ingekleurd wordt! Zoals u ziet is er weer een streepje meer groen.Contactgegevens:
Stichting Nieuw Seizoen
Zuiderweg 71
1456 NH Wijdewormer
06-50812070
info@nieuwseizoen.nl
www.nieuwseizoen.nl
Nieuwsbrief Stichting Nieuw Seizoen
april 2018

U ontvangt deze mail, omdat u in het verleden hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn in de activiteiten van Jordan Huivenaar en stichting Nieuw Seizoen.

Onze gegevens:
Stichting Nieuw SeizoenZuiderweg 71Wijdewormer, 1456NHNetherlands
Add us to your address book

Als u in de toekomst geen nieuwsbrieven meer van ons wilt ontvangen kunt u zich afmelden via deze link https://nieuwseizoen.us14.list-manage.com/unsubscribe?u=2f82a425a811c947f41cad066&id=ebb4d78c42&e=[UNIQID]&c=f73b903d0f

Vindt u de nieuwsbrief leuk, stuur deze dan door via http://us14.forward-to-friend.com/forward?u=2f82a425a811c947f41cad066&id=f73b903d0f&e=[UNIQID]


Copyright © 2020 Stichting Nieuw Seizoen, All rights reserved.
This email was sent to << Test E-mail adres >>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Nieuw Seizoen · Zuiderweg 71 · Wijdewormer, 1456NH · Netherlands