top of page

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een enthousiast team met grote passie voor Jezus én voor jouw leven! Vanuit onze jarenlange ervaring in dit werk weten wij dat er voor iedereen een hoopvolle toekomst is en dat het nooit te laat is. Wij gaan voor volledig herstel en complete vrijheid, zodat je een leven vol kracht en overwinning tegemoet gaat. Graag slaan we samen de handen ineen om de rugzak van jouw verleden te legen en je op weg te helpen naar jouw unieke bestemming!

HET TEAM

het team

Portret Jordan

Jordan
(Oprichter)

Portret Marieke website_edited.jpg

Marieke 
(Oprichter)

Foto Lisa

Lisa
(Ervaringsdeskundige)

wendy foto website bewerkt.jpg

Wendy
(Paardencoach)

Jordan en Marieke
Marieke and Jordan.jpeg

''Wij zijn Jordan & Marieke Huivenaar, de oprichters van Stichting Nieuw Seizoen. Samen met onze dochters wonen we op het erf waar ook het herstelhuis staat. We zijn dankbaar dat we leiding mogen geven aan deze prachtige organisatie. We maken veel leuke en mooie dingen mee en zien uit naar elke doorbraak. Inmiddels zijn we alweer 8 jaar geleden gestart op deze prachtige plek met een verlangen in ons hart om mensen nieuwe hoop voor hun toekomst te geven. Stap voor stap hebben we de wonderen van God op een fantastische manier ervaren en zijn we doorgegroeid naar een plek waar inmiddels 6 jonge vrouwen tijdelijk kunnen verblijven!''

de Oprichters

''Nieuw Seizoen:

een plek van dood naar leven!''

Missie

missie

Iedereen is waardevol gemaakt; vol mooie eigenschappen en talenten waarmee je een belangrijke bijdrage aan onze maatschappij kan leveren.  Wij willen dat iedereen die ons erf opstapt ervaart dat ze bedoeld zijn om in deze kracht en overwinning te leven.

 

visie

Wij gaan ervoor dat jonge vrouwen hersteld worden van de wonden die ze hebben opgelopen in het leven en deze gebeurtenissen een plekje kunnen geven. Ze moeten ontdekken dat er nieuwe hoop is, zodat ze de mogelijkheid krijgen in te zien wie ze werkelijk zijn. Vanuit die nieuwe basis, krijgen zij een doel in het leven en wordt het mogelijk dat zij zelfstandig gaan functioneren in de maatschappij. Wij geloven dat de setting in een sfeer van met elkaar familie zijn zal bijdragen aan alle bovenstaande facetten. 

 

identiteit

Nieuw Seizoen is een Christelijke organisatie, waar iedereen welkom is!

Bij ons is dat voelbaar in de onderlinge sfeer, waarbij vertrouwen en warmte centraal staan. Wij geloven dat Jezus vandaag de dag nog steeds wonderen verricht en dat is wat we terug zien in het leven hier met elkaar. Daar waar voorheen dingen onmogelijk leken, is nu merkbaar dat bij God ALLES mogelijk is!

 

Media

Media

Door alle wonderen die we op deze plek met elkaar mee maken, krijgen we de mogelijkheid om op steeds meer kanalen over ons werk te vertellen. Ons doel is om het werk van God op deze manier te vermenigvuldigen. 

God radio Jordan en Marieke

God radio interview

Jordan en Marieke Huivenaar | Seizoenshuis voor gebroken vrouwen: Jordan en Marieke zijn oprichters van stichting ‘Nieuw Seizoen’. Dit is een herstelhuis én beschermde woonvoorziening, voor jonge vrouwen tussen de 18 en 30 jaar oud. Samen met een team helpen Jordan en Marieke Huivenaar deze vrouwen om in de overwinning van Jezus te gaan staan, door de leugens van de vijand te ontmaskeren. Door middel van ‘Nieuw Seizoen’ heeft Jezus al veel levens getransformeerd, maar Jordan en Marieke geloven dat er nog veel meer zullen volgen. Aan Revive.nl vertellen zij hierover. Dit interview is gehouden op GOD Radio.

REVIVE PODCAST

Christy EO de verandering

de verandering- Getuigenis

Hoe is het voor een kind om een geheime last met zich mee te dragen? Christy Noppen leeft al sinds haar jeugd in twee werelden. Aan de ene kant is ze spontaan en vrolijk. Ze houdt van feesten en plezier hebben en zoekt graag de aandacht van jongens op. Aan de andere kant is Christy angstig en depressief. Ze wordt achtervolgd door een pijnlijk geheim, waar ze niet over durft te praten. Ze raakt verstrikt in een leven vol angst. De grote vraag is: is het haar gelukt om rust te vinden?

Christy Noppen- EO de verandering

stichting anathoth

Nieuw seizoen als inspiratiebron

''Onze grote inspiratiebron is stichting ‘Nieuw Seizoen’. Deze stichting werkt met een prachtig programma, waar wij inmiddels een training hebben gevolgd voor potentieel nieuwe oprichters voor een nieuwe locatie. We zijn geïnspireerd door hun werkwijze en dankbaar dat zij ons zijn voorgegaan waardoor we niet alles zelf hoeven uit te vinden.''

“Waarheen als niemand meer kan helpen?”

logo revive
foto revive artikel

Interview revive.nl

'Marieke en haar man ruilden eensgezinswoning in voor een boerderij voor gebroken vrouwen: ‘Waar de hulpverlening geen antwoorden meer heeft, gaat God verder’

Gezin Huivenaar

Interview revive.nl

Familie Huivenaar kocht na financieel wonder een boerderij om gebroken vrouwen te helpen: “Gods goedheid hierin raakt me nog steeds”

Contact
bottom of page