top of page

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een enthousiast team van mensen met passie voor jouw leven! Wij hebben met elkaar 1 doel voor ogen; namelijk dat de rugzak van jouw verleden geleegd wordt en je kunt gaan wandelen in jouw bestemming!

HET TEAM

het team

Marieke- team foto website.heic

Marieke
(persoonlijk begeleider en teamleider)

Christy- team foto website.heic

Christy  (ervaringsdeskundige/ werkbegeleider)

Wendy_edited_edited_edited_edited_edited

Wendy
(Coach)

HET GEZIN
_DSC3431_edited.jpg

Geen veroordeling, maar nieuwe hoop!

rosemary-1688750.jpg

missie

Iedereen is waardevol gemaakt; vol mooie eigenschappen en talenten waarmee je een belangrijke bijdrage aan onze maatschappij kan leveren.  Wij willen dat iedereen die ons erf opstapt ervaart dat ze bedoeld zijn om in deze kracht en overwinning te leven.

 

_edited.jpg

visie

Wij gaan ervoor dat jonge vrouwen hersteld worden van de wonden die ze hebben opgelopen in het leven en deze gebeurtenissen een plekje kunnen geven. Ze moeten ontdekken dat er nieuwe hoop is, zodat ze de mogelijkheid krijgen in te zien wie ze werkelijk zijn. Vanuit die nieuwe basis, krijgen zij een doel in het leven en wordt het mogelijk dat zij zelfstandig gaan functioneren in de maatschappij. Wij geloven dat de setting in een sfeer van met elkaar familie zijn zal bijdragen aan alle bovenstaande facetten. 

 

identiteit

Nieuw Seizoen is een Christelijke organisatie, waar iedereen welkom is!

Bij ons is dat voelbaar in de onderlinge sfeer, waarbij vertrouwen en warmte centraal staan. Wij geloven dat Jezus vandaag de dag nog steeds wonderen verricht en dat is wat we terug zien in het leven hier met elkaar. Daar waar voorheen dingen onmogelijk leken, is nu merkbaar dat bij God ALLES mogelijk is!

 

Missie
_DSC3431.jpg

''Wij zijn Jordan & Marieke en we vormen samen met onze 3 dochters het kerngezin dat woont op het erf van Nieuw Seizoen. Als kerngezin genieten we enorm van het leven met de meiden hier! We maken veel leuke en mooie dingen mee en zien uit naar elke doorbraak. Inmiddels zijn we alweer 6 jaar geleden gestart op deze prachtige plek met een verlangen in ons hart om mensen nieuwe hoop voor hun toekomst te geven. Stap voor stap hebben we de wonderen van God op een fantastische manier ervaren en zijn we doorgegroeid naar een plek waar inmiddels 6 jonge vrouwen tijdelijk kunnen verblijven!''

het gezin

nieuwseizoen_bosje_png.png
nieuwseizoen_bosje_png.png
bottom of page